Valitse täydelliset pelit ja aktiviteetit juhliisi

Valitse täydelliset pelit ja aktiviteetit juhliisi
Ei väliä pidätkö juhlia sinkuille vai pariskunnille, tarvitset neljä asiaa tehdäksesi niistä täydelliset: ihmiset, ruokaa, juomaa ja pelit!

Saat itse valita kolme ensimmäistä, mutta siltä varalta, että tarvitset inspiraation pelivaihtoehtoihin, ei tarvitse etsiä kauempaa, DateMe auttaa!
KaraokeKaikki rakastavat karaokea. Ei ole kysymys täydellisestä äänestä vaan hauskanpidosta ja itsevarmasta laulamisesta, vaikket kaikkia korkeimpia nuotteja tavoittaisikaan.

Karaoken säännöt ovat yksinkertaiset:

Valitse hauska laulu – kaikki tiedämme ja rakastamme kappaletta ”My Heart Will Go On”, mutta karaokeilta ei ole Titanicin muistelemista varten. Valitse tunnettu ja helposti laulettava laulu, jonka muutkin tunnistavat ja voivat laulaa mukana.

Tunne laulun sanat

Ota muutama drinkki ennen lavalle nousemista – pieni rentoutusjuoma tekee varmasti terää, mutta älä juo liikaa.

Älä tuijota näyttöä koko aikaa – sinun ei tarvitse muistaa joka sanaa. Rohkaise ystäviäsi auttamaan niiden kohtien yli, joita et tiedä.

Pidä hauskaa – karaoke on hauskaa, oletpa uusien tai vanhojen ystävien parissa. Älä mieti liikaa valitaksesi täydellisen kappaleen, nauti.

Kuva-arvoitukset tai PictionaryNämä arvauspelit voivat olla hauskoja, mutta ole tietoinen ystävistäsi, jotka voivat olla hieman liiankin innokkaita voittamaan. Et halua Monicaa riesaksesi (katso klipit alhaalla)!

Kuva-arvoituksen säännöt:

Jakaudu kahden henkilön ryhmiin. Toinen ryhmän jäsenistä esittää elokuvan, TV-sarjan tai kirjan nimeä päästämättä ääntäkään, kun toinen ryhmän jäsen yrittää arvata, mistä on kyse.

Pictionaryn säännöt
Tämä peli vaatii hieman etukäteisjärjestelyjä. Voit käyttää Pictionary Word Generatoria, joka löytyy netistä ja sinun ei tarvitse nähdä vaivaa kysymyksien kanssa.

Jakaudu kahden tai useamman ihmisen ryhmiin. Yhdellä ryhmän jäsenistä on sana, jonka hän yrittää piirtää siten, että muut jäsenet tunnistaisivat sanan. Sana voi olla eläin, esine, elokuva, kappaleen tai kuuluisuuden henkilön nimi.
Katso videot alapuolelta, että pääset kärryille näistä kahdesta pelistä.

http://www.youtube.com/watch?v=C8lMW0MODFs
http://www.youtube.com/watch?v=qx4b0WmAy8s

Arvaa pariTämä peli on tarkoitettu pariskuntien juhliin, joissa pariskunnille on okay jakaa joitakin yksityisiä tietoja itsestään. Joten pelaa tätä peliä läheisten ystävien kanssa, joiden kesken sinua ei haittaa jakaa salaisuuksia.

Kuinka pelaan:

Jokainen pariskunta kirjoittaa muutaman ainutlaatuisen ja ehkä ennestään tuntemattoman yksityiskohdan heidän suhteestaan paperille. Ne voivat olla perusasioita, kuten ”tutustuimme netissä” tai ”meillä on elokuva ja pizzailta joka perjantai” tai hieman yksityisempiä asioita, kuten ”menimme kihloihin sängyssä” tai ”aloimme seurustella yhden yön jälkeen”. Jos pelaat todella läheisten ystävien kanssa ja haluat pelistä vielä hauskemman, voit paljastaa vieläkin intiimempejä asioita, kuten mieliasennot, missä oudoissa paikoissa olet harrastanut seksiä, mikä sinua kiihottaa jne. Pidä kuitenkin varasi kenen kanssa pelaat...et halua paljastaa täysin vieraalle ihmiselle, että nautit seksistä erityisesti elokuvissa!

Sitten jokainen pariskunta saa mahdollisuuden arvata mikä yksityiskohta kuuluu kellekin pariskunnalle. Se pariskunta, joka arvaa parhaiten, on voittaja!

JuomapelitToisinaan yksinkertaisimmat pelit ovat kaikkein hauskimpia. Pelistä ”En ole koskaan” erilaisiin kortti- ja noppapeleihin, voit löytää erilaisia juomapelejä netistä ja jotkut voivat jopa sopia juhlateemaasi! Tyler ja Justin ovat vastuussa alla olevasta juomapelistä!

Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)