Syitä nauttia vapaapäiviä yhden

Syitä nauttia vapaapäiviä yhden
Näyttää siltä, että sinkun kärsivät suuremmista peloista kuin mitä kuvittelemme. Emmekä puhu nyt hämähäkeistä, murtovarkaista tai toimimattomasta internetyhteydestä, kyseessä on olla sinkkuna juhlapäivinä. Olkoon se joulu, pääsiäinen, ystävänpäivä, Itsenäisyyspäivä tai vappu, ihmiset eivät vaan halua olla yksin. Match.comin tekemän tutkimuksen mukaan 48% sinkuista sanoivat, että heidän suurin huolenaiheensa oli olla ilman partneria juhlapäivinä.

Me DateMe:llä ymmärrämme, että seuraa kaivataan niin hyvinä kuin pahoina aikoina. Mutta mikset iloitsisi sinkkuudestasi tämän vuoden juhlapyhinä? Opettele nauttimaan omasta seurastasi ja toiset seuraavat. DateMe – tiimi on tehnyt listan syistä, miksi on mahtavaa olla sinkku juhlapyhinä!
Sinun ei tarvitse pakkomielteisesti etsiä täydellistä lahjaa kumppanillesiKuinka paljon rahaa teidän pitäisi käyttää toisiinne? Mitä jos olette olleet yhdessä ainoastaan vähän aikaa? Mitä jos olette olleet yhdessä jo niin kauan, ettei teillä enää ole lahjaideoita jäljellä? Nämä ovat juuri niitä kysymyksiä, joiden parissa kamppailemme jouluna sekä ystävänpäivänä. Sinkkuna säästyt siltäkin kiusalliselta hetkeltä, kun huomaat partnerisi tekohymyn hänen saadessaan ei-niin-kivan-lahjan, jota luulit hänen rakastavan. Vielä pahempaa on ostaa joululahjoja hänen puolelleen perhettä...oh, täydellisen lahjan metsästämisen kauhu. Käytä tänä vuonna raha itseesi. Tiedät tarkalleen, mitä haluat!

Sinun ei tarvitse teeskennellä pitäväsi kumppanisi antamasta lahjastaJoskus kumppanisi muistaa biljoona vuotta sitten mainitsemasi tavaran ja hankkii sen sinulle. Et tiedä mikä on pahempaa, sekö, että hän on niin innoissaan siitä vai tosiasiasta, että sinun täytyy teeskennellä Oscar-tasoista hymyä, ettet loukkaisi hänen tunteitaan. Sinkkuna sinulla ei ole tätä ongelmaa.

Omituiset nukkumisjärjestelyt vanhempien luonaVanhempien luona vieraileminen pääsiäisenä, syntymäpäiväjuhlissa tai jouluna on vaikeaa. Et voi koskaan rentoutua, koska joka puolella on sukulaisia, jotka haluavat keskustella tai tehdä jotain. Jos vanhemmat ovat hiemankin tiukempia, et edes saa nukkua kumppanisi kanssa samassa huoneessa. Ja vaikka saisittekin jakaa yhteisen huoneen muista kultainen sääntö: pidä näppisi erossa kumppanista! Kuka tietää miten vanhemmat reagoisivat, jos yllättäisivät teidät rysän päältä. Eivätkä seinät ehkä ole niin paksut kuin kuvittelet. Saattaisi olla vielä tavallistakin kiusallisempi perheillallinen tiedossa!

Enemmän aikaa viettää perheesi kanssaParisuhteessa täytyy välillä tehdä kompromisseja perhevierailujen kanssa. Se voi olla pettymys, jos olet odottanut näkeväsi oman perheesi. Perhe voi olla hankala, se on silti sinun perheesi. Joten, nauti noista typeristä kommenteista ja vanhempiesi nalkutuksesta kumppanin löytämiseksi ja vaali hyviä muistoja. Kuka tietää millainen tulevan kumppanisi perhe on.

Enemmän aikaa viettää vanhojen ystäviesi kanssaJoskus tapaat vanhoja lapsuuden aikaisia ystäviäsi ainoastaan vieraillessasi vanhempiesi luona. Jos sinun täytyy raahata kumppanisi mukaan, se ei välttämättä pääty hyvin. Mitä jos hän ei tunne oloaan mukavaksi vieraiden ihmisten ympäröimänä? Et voi nauttia itsestäsi etkä muistella menneitä ystäviesi kanssa. Sinkkuna sinulla on tämä mahdollisuus, joten nauti siitä.

Ei painetta tehdä jotain erityistäErityisesti ystävänpäivänä ihmiset kokevat tarvetta tehdä jotain erityistä ja täydellistä, ja sekös osaa olla väsyttävää. Liian kova mahtavan romanttisen kokemuksen yrittäminen voi johtaa pettymykseen. Joskus et vain halua pukeutua täydelliseen puhuun, korkokenkiin ja meikata ja lähteä hienolle kynttiläillalliselle ruusuineen, koska puku ei ehkä sovi, kengät ovat epämukavat (naiset tietävät, etteivät 10 cm korot ole hyvät jalassa!) ja ravintola on liian täynnä eikä sinulla ole mahdollisuutta jutella kumppanisi kanssa. Joskus, erityisesti juhlapyhinä, ihmiset haluavat vain rentoutua, istua mukavissa verkkareissa, hakea valmisruokaa ja katsoa televisiota. Joten nauti niistä hetkistä sinkkuna, kun vielä voit!
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)