Mitä tehdä ja mitä ei eron sattuessa

Mitä tehdä ja mitä ei eron sattuessa
Jotkut erot ovat toivottuja ja toiset ei. Jos sinä juuri särjit jonkun sydämen tai joku särki sydämesi tuhansiksi pieniksi palasiksi, DateMe – tiimi on valmiina auttamaan muutamilla neuvoilla.

Journal of Neurophysiologyn tekemä tutkimus osoittaa, että eron aiheuttama trauma voi olla moninainen, koska rakkauden torjuminen vaikuttaa aivojen primitiivialueille, jotka ovat kytköksissä motivaation, palkinnon ja riippuvuuden kanssa. Tutkimus selittää tuskallisia tuntemuksia, joita ero herättää kuten myös äärimmäistä käyttäytymistä, jota voi ilmetä eron seurauksena.

Alla on vain muutamia konsteja erosta selviämiseen kuten myös joitakin neuvoja siitä, mitä ei kannata tehdä heti eron jälkeen.
Toipuminen ottaa aikaaEt voi odottaa, että kaikki muuttuu hyväksi taas hetkessä. Anna itsellesi aikaa surra ystävyyden ja kumppanuuden menetystä. On parempi surra nyt kuin yrittää paeta näitä välttämättömiä tunteita.

Älä aloita vakavaa seurustelua liian pian eron jälkeenOn vissi ero uuden sinkkustatuksen (muista turvallisuus ja ehkäisy!) ja uuteen suhteeseen hyppäämisen välillä. Voit kuvitella, että sinulla on hyvä yhteys jonkun kanssa, mutta ajoitus ei ole paras mahdollinen ylläpitämään pysyvää uutta suhdetta.

Hankkiudu eroon asioista, jotka muistuttavat suhteestaOlivat ne sitten kuvia, kortteja ja kirjeitä tai lahjoja, jos et halua heittää niitä pois, anna ne ystävälle säilytettäväksi kunnes aikaa on kulunut. Älä kiirehdi ja tuhoa kaikkea, saatat katua ja toivoa myöhemmin, että olisit säilyttänyt edes muutaman muiston. Pidä pääsi kylmänä!

Älä postaa jokaista ajatusta ja tuntemusta FacebookissaTeknologia on hienoa, se sallii meidän jakaa mahtavia hetkiä ystävien kanssa ja olla yhteydessä. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse tietää jokaista ajatustasi eron jälkeen. Jotkut asiat on parempi jättää mainisematta tai kertoa ne luotettavalle ystävälle. Voi olla todella kiusallista, ei pelkästään sinulle, mutta myös ystävillesi, jos kirjoitat henkilökohtaisia asioita exästäsi verkossa.

Tukeudu ystäviisi, mutta älä uuvuta heitäOn aina hienoa, että on ystäviä auttamassa vaikeiden hetkien yli. Yritä kuitenkin olla puhumatta koko ajan vain itsestäsi. Älä vietä koko aikaasi itkien ja kertoen ikäviä asioita exästäsi, kuuntele myös ystäviäsi välillä. Heillä voi myös olla vaikeita aikoja tai ehkä joitain iloisia uutisia, jotka haluaisivat jakaa kanssasi, mutta saattavat olla huolissaan, kuinka reagoit siihen.

Aloita harrastusTämä on hieno tapa pitää ajatuksesi jossain muualla kuin exässäsi. Osallistu maalaus- tai kokkauskurssille, musiikki- tai tanssitunnille tai mene vain yksinkertaisesti kuntosalille, mahdollisuuksia on loputtomasti. Ota ensimmäinen askel, tule ulos huoneestasi ja nauti hauskasta tekemisestä!

Älä tee dramaattista, elämää mullistavaa päätöstäKun erosta on hieman selvinnyt, ihmiset usein etsivät jotain, minkä avulla pääsisivät irti siitä ikävästä tilanteesta, jossa ovat. ÄLÄ TEE rajuja muutoksia elämässäsi, kuten leikkaamalla uuden kampauksen (naiset, te tiedätte paremmin kuin kampaajanne), lopettamalla opinnot tai työt tai muuttamalla muualle.

Tee pieni matkaEdellä emme kehoita tekemään äkillisiä päätöksiä, suosittelemme kuitenkin mukavaa, rentouttavaa viikonloppua jossain muualla. On hyvä vaihtaa hieman maisemaa olematta kuitenkaan liian radikaali. Voit ottaa ystävän mukaasi, on aina hyvä saada tukea tälläisinä hetkinä. Matkan ei tulisi olla viikonloppua pidempi, koska olet vielä haavoilla tapahtuneen vuoksi. Odota, kun voit jo hieman paremmin ja nautit matkastasi huomattavasti enemmän.

Pysy positiivisena ja ajattele tulevaisuutta. Nauti elämästä äläkä murehdi menneisyyttä.
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)