Mitä ei kannata tehdä nettideittailussa

Mitä ei kannata tehdä nettideittailussa
Tarjolla on valtavasti vinkkejä, kun puhutaan nettideittailusta. Useimmat koskevat sitä, millainen kuva kannattaa valita profiilikuvaksi, mitä kerrot profiilissasi jne, mutta harvemmin löydät vinkkejä siitä, mitä EI kannata tehdä nettideittaillessa. DateMe – tiimi on kerännyt joitakin neuvoja teille kaikille. Lue vinkit ja korjaa kaikki nettideittailussa tähän mennessä tekemäsi virheet.
Ole rehellinenOle aina rehellinen aikeissasi. Ilmoita selkeästi etsitkö ”hengailu” suhdetta, ystävyyttä vai pidempi aikaista parisuhdetta. Et pitäisi siitä, jos joku sanoo haluavansa parisuhdetta ja myöhemmin huomaat, että todellisuudessa hän halusi vain pitää hieman hauskaa.

Älä käytä vanhaa profiilikuvaaOn erittäin tärkeää, että profiilikuvasi on otettu lähiaikoina. Tiedämme, että kuva yläkoulusta on täydellinen, mutta se oli kymmenen vuotta sitten ja olet varmasti muuttunut. Etsi tai ota uusi imarteleva kuva itsestäsi, josta näkyy miltä näytät nyt. Ihmiset vastaavat paremmin rehellisille ihmisille. Puhumattakaan siitä, että kun tapaat deittisi kasvokkain, hän huomaa eron ja saattaa alkaa miettiä, mitä muuta olet valehdellut profiilissasi!

Älä liioitteleÄlä kaunistele totuutta tehdäksesi vaikutusta. Se johtaa ainoastaan pettymykseen. Jos olet onneton jollain elämän alueellasi, sinun ei tarvitse jakaa sitä kaikkien kanssa tai valehdella. Odota, että olette jutelleet ensin hieman. On parempi olla kertomatta pieniä asioita kuin valehdella. Ja ”pienillä asioilla” emme tarkoita suhdestatusta! Ole aina selkeä siinä, oletko sinkku vai et. Älä myöskään valehtele asioista, jotka on helppo tarkistaa, kuten ikä, pituus ja paino. On suuri ero olla 185 cm kuin 160 cm pitkä. Pienistä valheista ja kaunisteluista puhuttaessa, alhaalla olevasta kuvasta näet yleisimmät valheet, joita kerrotaan nettiprofiilissa.

Älä odota, että täydellinen henkilö löytää sinut, tee aloiteSen sijaan, että valitat viesteistä joita saat deiteiltä, jotka eivät mielestäsi sovi sinulle, etsi ja viestittele ihmisille itse. Ota aloite omiin käsiisi!

Kun torjut toisen, älä ole epäkohteliasOn oikeita ja vääriä tapoja torjua toinen, niin virtuaali-, kuin todellisessakin maailmassa. Ole suora, mutta hellävarainen. Joskus on parasta kiittää yhteydenotosta ja toivottaa onnea etsinnässä.

Anna tarpeeksi tietojaOn tärkeää, että löydät tasapainon sen välillä, annatko liian paljon vai liian vähän tietoja. Jos et anna tarpeeksi tietoja profiilissasi tai kyselyissä, saatat saada kohtalaisen laajan valikoiman deittejä. Jakamalla liikaa tietoja mahdollisuutesi löytää hyvä deitti pienenee. Laita muutama faktatieto itsestäsi, jotta toiset voivat olla vuorovaikutuksessa kanssasi jakaen samat intressit. Muista kuitenkin aina olla varovainen liian tiedon luovuttamisessa.

TurvallisuusTällä ei tarkoiteta pelkästään tietojen luovuttamista vaan myös sitä, kuinka lähestyt deittiäsi. Antamalla pieniä herkkupaloja elämästäsi, yrität maalata tiettyä kuvaa itsestäsi. Voit mainita, että pidät urheilusta, haluaisit pelata tennistä joka viikonloppu, mutta ÄLÄ kerro missä. Se on henkilökohtainen tieto, jota sinun ei pitäisi kertoa keskustellessasi ensimmäistä kertaa deittisi kanssa. Kun menet treffeille, huolehdi siitä, että joku (ystävät tai perhe) tietää suunnitelmistasi. Kerro heille minne menet ja kuinka kauan olet ja pidä aina puhelin mukanasi.

Käytä ystäviäYstäviesi pitäisi osallistua nettideittailu prosessiisi. He voivat auttaa sinua kirjoittamaan profiilisi, antamalla neuvoja ja oikolukemalla sitä. He voivat auttaa arvioimaan nettideittejäsi ja mikä tärkeintä, voit kertoa heille missä tapaat deittisi.

Ole positiivinenNegatiivisuus ei auta sinua nettideittailussa. On sallittua arvostella pieniä asioita, mutta älä tilitä työongelmiasi, ärsyttäviä naapureita tai perheongelmia. Yritä olla positiivinen ja iloinen, mutta ole rehellinen itsellesi.

Vältä kliseitä profiilissasiPitkät kävelyretket rannalla, kaikenlaisen musiikin kuunteleminen, viihtyy niin juhlimassa ulkona kuin kotona viinipullon ja elokuvan parissa – kaikki kirjoittavat samaa, eikä se ole tarpeeksi hyvä. Kliseet ovat kliseitä, koska ne ovat totta, mutta ne ovat myös tylsiä etkä eroa mitenkään sadoista muista, jotka myös pitävät pitkistä kävelyretkistä rannalla. Ole hieman yksityiskohtaisempi kun kuvailet harrastuksiasi ja kiinnostuksiasi. Sen sijaan, että kirjoittaisit, että ”pidän pitkistä kävelyretkistä rannalla”, mainitse miten hieno loma sinulla oli. Kukaan ei pidä kaikentyyppisestä musiikista. Mainitse sen sijaan mikä on ollut paras bändi, jonka olet nähnyt livenä tai albumi, joka aina koskettaa sinua. Kirjoita todellisia ja kiinnostavia asioita itsestäsi, jotka erottavat sinut muista.
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)