Kuinka siirtyä deittailusta parisuhteeseen

Kuinka siirtyä deittailusta parisuhteeseen
Joillekin ihmisille ”deittailu” ja ”parisuhde” merkitsevät samaa asiaa. Toisille deittailu merkitsee muiden ihmisten tapailua ja parisuhteessa oleminen tarkoittaa vakavammin otettavaa suhdetta. Seuraavaan vaiheeseen siirtyminen voi olla vaikeaa, mutta suurin osa ihmisistä kamppailee siitä, mikä ero on tapailulla ja parisuhteella.
Joillekin se on selvää tai ainakin näyttää siltä, että se on selvää. Ihmiset ajattelevat eri tavalla siitä, mitkä ovat selviä merkkejä parisuhteesta: harrastaa seksiä, tavata vanhemmat, tavata toisen ystäviä jne. Kaikki riippuu henkilöstä ja siitä, minkä hän ajattelee olevan ratkaiseva siirto kohti vakavampaa parisuhdetta.

Riippumatta siitä missä vaiheessa suhteenne on menossa, jotkut ihmiset ovat avoimempia ja tykkäävät keskustella avoimesti asioista. Parisuhteessa oleminen ei tarkoita, että teidän täytyy muuttaa yhteen, mennä kihloihin ja naimisiin ja hankkia lapsia. Suurimmalle osalle pelkkä keskustelu osoittaa sen, että välitätte toisistanne ja että olet ainutlaatuinen.
On monia tapoja keskustella parisuhteesta. Joissakin onnekkaissa tapauksissa se on spontaania. Saatat vain mainita ohimennen jonkin tapahtuman merkityksellisyydestä ja kumppanisi on samaa mieltä, että vanhempien tapaaminen on iso askel p-a-r-i-s-u-h-t-e-e-s-s-a. Bingo, se keskustelu on käyty ;)

Jos et ole niin onnekas, sinun täytyy avata keskustelu, jossa selvitätte missä vaiheessa suhteenne on menossa, että olette samalla aaltopituudella sen suhteen. Jotta tämän pelätyn keskustelun voisi aloittaa, jonkin pitää johtaa siihen. Et voi vain ottaa kiinni kumppanistasi ohimennen ja sanoa: ”Kuuntele, oletko vakavissasi vai tuhlaanko aikaani kanssasi?”. Tämä ei ole hyvä vaihtoehto monestakaan syystä. Yksi niistä on se, että se kuulostaa uhkavaatimukselta ja saattaa päättyä eroon ellei kumppanisi kosi sinua tai tee jotain vastaavaa. Se myös luo paineita kumppanillesi vastata odottamattomaan kysymykseen parisuhteenne laadusta. Jotkut ihmiset yksinkertaisesti vain tarvitsevat aikaa selvittääkseen suhteen tilaa, ei sen takia, että olisi peloissaan tai ei haluaisi sitä, he vain ovat sellaisia. Sinun täytyy kunnioittaa tätä, ole kärsivällinen ja näytä kumppanillesi, että nautit ajastasi hänen kanssaan. Anna hänelle aikaa selvittää asiat itsensä kanssa…mutta ei liian kauan. Et halua olla yhdessä vuosia tietämättä tarkalleen tapailetteko vain vai oletteko parisuhteessa!
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)