Saada muita kiinnostuneita profiilisi

Saada muita kiinnostuneita profiilisi
Olet täyttänyt profiilisi ja ainoa jäljellä oleva asia on valita profiilikuvat. Se ei ole niin helppoa kuin saatat kuvitella. Kuva kertoo tuhat asiaa ja haluat antaa oikean vaikutelman mahdollisille deiteillesi.
Tässä joitakin neuvoja DateMe:ltä kuinka saada toiset kiinnostumaan profiilikuvistasi.
2 – 4 kuvaa riittääTiedämme, että haluat näyttää mahdollisille deiteillesi kuinka upealta näytät juhlalookissasi, jumppavehkeissä, arkivaatteissa sekä siinä uskomattoman upeassa Halloween-asussasi, mutta noin kolme kuvaa riittää ensivaikutelman tekemiseksi. Lataamalla liikaa kuvia annat vaikutelman, että välität vain ulkonäöstäsi. Jätä kuva-albumi myöhempään ajankohtaan!

Ei ”selfieitä”Selfiet ovat todellakin ehdoton EI-EI ajatellen nettideittailun profiilikuvia. Ja kun kerran aiheesta puhutaan: ei ”ankkanaamakuvia” tai ”Schwarzenegger” poseerauksia. Ihan tavalliset kuvat sinusta ovat aina parempia kuin sellaiset, joista saa vaikutelman, että vietät liikaa aikaasi peilin edessä. Valitse erilaisia kuvia: kasvokuvia sekä kokovartalokuvia. Matkakuvat tai kuvat, joissa tulee ilmi persoonallisuutesi ja kiinnostuksen kohteesi ovat myös aina hyviä vaihtoehtoja.

Jos haluat katsoa joitakin hillittömän huonoja selfieitä, kurkkaa tätä Twitter – tiliä: https://twitter.com/BadSelfies
Jos haluat tietää mitä valokuvat itse asiassa kertovat meistä, katso tämä lyhyt video Englannin kanava 4:n ohjelmasta Science of Attraction: http://www.youtube.com/watch?v=jjdJKihDJ54

Imartelevat kuvatTämä saattaa kuulostaa edellisen toistelulta, mutta haluamme vain varmistaa, että kuvasi esittävät parhaimmat puolesi. Vältä kuvia, joissa olet vahvasti meikattu, omituisessa kuvakulmassa tai olet hienosti pukeutunut. Kuvan tulisi olla selkeä, mutta ei liian täydellinen niin että se näyttää CV – kuvalta. Jos otat kuvan asunnossasi, muista tarkistaa mitä taustalla näkyy!

Älä muokkaa kuviaÄlä rajaa kuvia. Varsinkin jos rajaat ihmisiä pois kuvasta, sen huomaa. Ja toiset saattavat ajatella, että olet rajannut exäsi kuvasta pois. Muista, uusi alku, uusi kuva!

Käytä tämän hetkisiä kuviaVarmista, että näytät kuvissa siltä, miltä tällä hetkellä näytät. Älä lataa sitä mahtavaa kuvaa yläkoulusta viiden vuoden takaa! Se, miltä näytät tänään, on hienoa ja mahdollisten deittiesi tulisi nähdä se. Ja jos joskus tapaatte kasvokkain, deittisi tulee tunnistaa sinut.

Ennen kuin viimeistelet profiilisi, katso tämä hauska video siitä, mitä EI kannata kertoa nettiprofiilissasi. Joskus liiallinen intohimoilu harrastustesi ja kiinnostusten kohteidesi kanssa on hieman liikaa. ;)
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)