Kuinka pitää hauskoja juhlia

Kuinka pitää hauskoja juhlia
On aika juhlia! Haluat joskus vain viettää aikaa ystäviesi kanssa nauttien. DateMe – tiimi on valmiina auttamaan ja ideoimaan kiinnostavia ja hauskoja juhlia. Juhlat jollain teemalla on aina parempi vaihtoehto kuin vain istua iltaa yhdessä. Eivät ainoastaan vanhat ystäväsi nauti poikkeuksellisesta teemaillasta. Erilainen illanvietto voi olla hyvä idea, varsinkin jos olet kutsunut uusia ihmisiä mukaan, jotka eivät vielä tunne sinua niin hyvin. Tässä muutamia huippuideoitamme.
Maailman ympäri – teemajuhlatErilaiset valtiot, ruoka ja tavat voivat olla mahtava inspiraatio juhlille. Valitse valtio, ota selville minkälaista ruokaa, juomaa ja musiikkia siellä on ja yritä yhdistää ne omaan ruokaasi ja viihdykkeisiisi. Muista myös hankkia jotain hauskoja (ja sopivia) koristeluita saadaksesi juhlatunnelmaa ylle. Löydät mahtavia koristeluideoita netistä (erityisesti täältä: http://www.pinterest.com/)
Kaksi erikoissuosikkiamme Maailman ympäri – juhlille ovat:

Meksikolainen fiestaJuomat – margaritat, tequila

Ruoka – erilaisia dippejä, sipsejä, salsaa, tacoja, enchilladoja, meksikolaisia papuja

Voit myös laittaa pinatan esille hauskanpitoon!

Itämäinen teemajuhlaLöytyy mahtava ja herkullinen valikoima ruokia, jotka ovat helppo valmistaa tämän tyyppiseen juhlaan, huolimatta siitä, onko kyseessä isot vai pienen pirskeet. Sushi on perinteinen vaihtoehto japanilaiseen teemaan ja sen valmistaminen voi olla mukavaa puuhaa vieraidesi mielestä. Muista, että sinulla on hyvä olla erilaisia vaihtoehtoja vieraillesi ruuan suhteen: erilaisia lihoja ja kalaa sekä kasvisvaihtoehto.

Juhlat vuosikymmenen mukaanEt voi ikinä epäonnistua tämän tyyppisissä juhlissa, varsinkin jos sinä ja vieraasi tykkäätte pukeutua. Valitse vuosikymmen, joka kiinnostaa sinua ja anna sen inspiroida valintojasi juhlasuunnittelussa. 1920 – luku naisten flapper – mekkoineen ja miehet smokeissa fedoroineen on aina hauskaa. Voit myös valita hippi – teeman vaatteineen ja musiikkeineen ja palata 1960 – luvulle Woodstockiin ja ”vapaaseen rakkauteen”.

Tai, jos nautit 1980 – luvusta, älä unohda villejä kiharaisia hiuksia ja neonvärisiä vaatteita! Pukeutuminen on ehdotonta näissä juhlissa, mutta yritä pysyä yksinkertaisissa valinnoissa. Esimerkiksi 1800 – luvun Ranskan Marie Antoinetten innoittamat juhlat kuulostavat kyllä hienolta, mutta voi olla aika hankalaa löytää niihin asusteita. Et halua, että vieraasi huolehtivat liikaa vaatteistaan. Antaa heidän nauttia juhlista ja rentoutua. Huomioi myös teemaa valitessasi asuntosi koko ja kuinka paljon ihmisiä haluat kutsua!

Elokuvien ja TV – sarjojen innoittamat juhlatVoit valita minkä elokuvan tai TV – sarjan tahasa ja järjestää juhlat sen ympärille. Klassisen Aamiainen Tiffanylla (tyttöjen juhla) aina Game of Thrones:iin tai jopa Breaking Bad:iin asti. Kunhan olet innostunut asiasta, juhlista tulee varmasti menestys! Voisi olla myös hyvä idea miettiä jotain peliä, jota voisitte pelata juhlissa ja joka olisi teeman mukainen.

Juhlapyhä sekä juhlatapahtumaan liittyvät juhlatKaikki viralliset ja epäviralliset juhlapäivät ja tapahtumat ovat loistavia tekosyitä juhlaan. Olympialaiset, Super Bowl, Oskarit, Ystävänpäivä, Halloween tai Vappu, vaihtoehdot eivät lopu kesken!
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)