Kuinka nauttia sinkkuudesta

Kuinka nauttia sinkkuudesta
Sinkkuna oleminen voi näyttää pahalta asialta, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Sen sijaan, että olet surullinen ja odotat vain sen täydellisen ja oikean ilmaantumista ja muuttamaan kaiken paremmaksi, sinun tulisi tehdä itse asiat paremmiksi. Sinkkuna oleminen voi olla aivan mahtavaa, varsinkin jos tiedät mitä tehdä vapaa-aikanasi. DateMe on kerännyt muutamia vinkkejä teille kaikille sinkuille auttaaksemme saamaan inspiraation.
Pidä hauskaa ystäviesi kanssaJoskus parisuhteessa olevat keskittyvät liikaakin kumppaniinsa ja unohtavat ystävänsä. Nyt on täydellinen tilaisuus viettää laatuaikaa ystävien kanssa. Mene ulos drinkeille ja keskustele tuntikausia, käy ostoksilla, nauti liikunnasta tai yksinkertaisesti kokoontukaa yhteen sinkkuystäviesi kanssa, kaikki ovat mahtavia ideoita.

Aloita harrastusOlipa se sitten uusi tai vanha harrastus, vietä aikaa heittäytymällä harrastuksen pariin. Uudista vanhat kiinnostuksenkohteet!

KuntoileMeillä on kaikilla tapa sanoa, että aloitamme kuntoilun ensiviikolla ja ennenkuin huomaatkaan, on kulunut puoli vuotta etkä viekäkään ole hyödyntänyt jäsenyyttäsi kuntosalilla. Harjoittelu ei aina ole miellyttävää, itse asiassa se on joskus kiduttavaa, mutta laukaisee stressiä paremmin kuin mikään muu...paitsi lukuunottamatta seksiä ;). Siispä, aloita käymään kuntosalilla tai puistossa treenaamassa. Et ainoastaan tunne oloasi mahtavaksi, kuntosi saattaa jopa kasvaa.

Lähde pienelle matkalleOta siitä hyöty irti, ettei sinun tarvitse neuvotella kenenkään kanssa siitä, mitä tekisit, lähde pienelle matkalle. Oli se sitten pidennetty viikonloppu tai koko viikko, mene ja koe! Voit matkustaa niin moniin hienoihin kaupunkeihin, jopa pienellä budjetilla: Göteborg, Amsterdam, Oslo, Kööpenhamina, Bryssel, Dublin, Helsinki, Tukholma ja Edinburgh, muutamia mainitakseni. Lähde mihin olet aina halunnut mennä ja tee muistoja!

Nauti TV – maratoonistaKuntoilun ja matkojen ohella sinun tulisi viettää myös laatuaikaa televisiosi parissa. On niin paljon mahtavia sarjoja ja elokuvia, joita voit katsoa. Nauti non-stop TV – viihteestä etkä varmasti kadu! Valitse uusista ja vanhoista sarjoista, ulkomaalaisista ja kotimaisista ja nauti! Huolehdi, että sinulla on oikeaa ruokaa ja juomaa TV – maratooni session ajaksi, niin kaikki on kunnossa.

Hemmottele itseäsiOlet säästänyt rahaa eikä sinun tarvitse ostaa kumppanille lahjoja, joten miksi et käyttäisi rahaa itseesi? Hemmottele itseäsi, olet ansainnut sen. Jos on jotain, jonka olet aina halunnut, mutta sinulla ei ole ollut siihen mahdollisuutta tai jos on jokin uusi asia, josta kaikki puhuvat, osta ja nauti. Kuka tietää, ehkä et ole kauaa enää sinkkuna ja sitten on joku muu, jolle ostelet lahjoja!
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)