Ensimmäinen mielenkiintoinen viesti

Ensimmäinen mielenkiintoinen viesti
Kun olet kirjoittanut profiilikuvauksesi, ajettele, että vasta puolet on tehty! Ollaksesi menestyksekäs, sinun tulee olla ennakoiva. Älä odota, että deittisi ottaa sinuun yhteyttä, ole uskalias ja tee ensimmäinen liike. Se ei ole niin helppoa, kuin miltä kuulostaa. Sinun täytyy olla varma, että viestisi luetaan ja että vastaanottaja on tarpeeksi kiinnostunut vastatakseen. DateMe:llä voimme antaa sinulle muutamia hyödyllisiä vinkkejä tärkeän ensimmäisen viestin kirjoittamiseen.
Tee otsikosta kiinnostavaKiinnitä huomiota viestisi otsikkoon, koska se on ensimmäinen asia, jonka deittisi näkee. Olemme kaikki kokeilleen perinteisiä otsikoita, kuten: ”Hei” tai ”Mitä kuuluu?” tai ”Kuinka menee?” – siispä, yritä välttää näitä.

Lyhyt, mutta suloinen ensimmäinen viestiÄlä kirjoita yhtä yleistä ja tylsää viestiä kaikille miehille/naisille, joista olet kiinnostunut. Lue ajan kanssa hänen profiili ja lähetä henkilökohtainen ja huomaavainen viesti, jotain sellaista, joka näyttää, että olet kiinnostunut hänestä ihmisenä, et pelkästään profiilikuvan perusteella.
Pidä ensimmäiset viestit lyhyinä, mutta herttaisina. Sinun ei tarvitse kirjoittaa heille takaisin kaikkia tietoja heidän profiilista, mutta osoita, että olet lukenut sen ja se on mielestäsi kiinnostava ja sinua miellyttävä.

Hymiöiden/lyhenteiden käyttö”Kaikkea kohtuudella” pätee tässä kohtaa. Älä liioittele ja /tai käytä lyhenteitä, koska kaikki eivät tiedä niitä. Muista, ettet ole kirjoittamassa parhaalle ystävällesi, missä tapaatte kahvilla, joten käytä kokonaisia sanoja ilmaistaksesi tunteitasi. Tavoitteenamme ei ole yrittää ratkaista salaisia koodeja!

Lopeta kysymykseenTämä voi kuulostaa epätavalliselta, mutta kysymykseen lopettaminen auttaa sitoutumaan deittisi kanssa. Kysymys voi olla mitä tahansa haluat sen olevan. Se voi olla jotain, joka kiinnitti huomiosi profiilissa, jotain yleistä, paras lomakohde tai yksinkertaisesti kummasta hän pitää enemmän: Frendeistä vai CIA Miamista! Yritä olla luova ja hauska, mutta vältä törkeitä vitsejä!

Tarkista tekstiEnnen viestin lähettämistä, tarkista oikeinkirjoitus. Viesti, joka on täynnä virheitä saattaa näyttää siltä, ettet ole halunnut nähdä viestin kirjoittamiseen vaivaa.

Tässä muutamia esimerkkejä viesteistä, joita et halua lähettää:
”Hei! Näytät niin kuumalta!” –Ei, älä lähetä seksuaalisia viestejä. Voit kehua muulla tavalla.
”Sinulla on mahtavat rinnat.” –Todellako? Ei, ei ja vielä kerran ei. On aina mukavaa saada kehuja, mutta tämä kommentti osoittaa, että olet kiinnostunut vain yhdestä asiasta.

Mikä tahansa huono vitsi. –Joskus jopa huono vitsi voi saada sinut nauramaan, jos sen kertoo ystävä, mutta älä aloita keskustelua sillä ainakaan vielä. Odota, että tunnet henkilön hieman paremmin!

”Pidän profiilistasi. Tässä on numeroni...soita minulle”. –Antamalla puhelinnumeron heti ensimmäisessä viestissä näyttää siltä, että yrität vain saada selville heidän puhelinnumeronsa. Odota kunnes olet hieman tutustunut toiseen ihmiseen, ennenkuin pyydät puhelinnumeroa, osoitetta tai sähköpostiosoitetta!

Nyt kun tiedät mitä kirjoittaa ja mitä välttää, kerää rohkeutesi ja yritä löytää deittisi. DateMe – tiimi toivottaa sinulle mitä parasta onnea!
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)