Nettideittailun turvallisuus

Nettideittailun turvallisuus
Deittailu on, ja sen pitäisikin olla, hauskaa. Kuitenkin nettideittailussa sinun täytyy olla varovainen ja suojella itseäsi. Emme puhu pelkästään aikuisista, jotka jahtaavat ala-ikäisiä; myös naimisissa olevat esittelevät itsensä sinkkuina ja etsivät vain pikaista nautintoa eivätkä pitkäkestoista parisuhdetta sekä huijareista, jotka käyttävät suhdetta saadakseen rahallista etua.

Seuraavassa muutamia neuvoja, joita DateMe:llä suosittelemme sinun noudattavan varmistaaksesi onnellisen ja turvallisen ympäristön kehittääksesi ystävyys- ja parisuhteitasi.
Älä kiirehdi henkilökohtaisten tietojesi luovuttamistaSaamme sen täällä DateMe:llä. Kun tapaat uuden ihmisen, erityisesti sellaisen, jonka kanssa haluat henkilökohtaiseen suhteeseen, haluat tietää hänestä kaiken. Haluat myös hänen tietävän kaiken sinusta, kuten erikoiset tapasi ja TV – sarjat, joista pidät. Tai haluat jopa jutella tämän rasittavasta kollegasta. Neuvoisimme sinua kuitenkin pidättäytymään antamasta liian paljon yksityiskohtia liian pian. Profiilissasi olevien tietojen pitäisi aluksi riittää. Kun tutustut deittiisi paremmin voit tottakai kertoa mitä haluat, mutta neuvoisimme silti pitämään tietyt perusasiat mielessä. Esimerkiksi, henkilökohtaiset tiedot, kuten (osoitteesi, puhelinnumerosi, opinahjosi/työpaikkasi), tulisi säilyttää henkilökohtaisena eikä sinun pitäisi jakaa tätä tietoa deittisi kanssa ennenkuin tunnet hänet todella hyvin ja olet muodostanut hänen kanssaan suhteen. Älä kommunikoi kenenkään kanssa, joka painostaa sinua henkilökohtaisilla tiedoilla tai yrittää saada sinut paljastamaan niitä.

Opettele tuntemaan henkilö, ennenkuin tapaat hänetVaikkakin sinusta tuntuu, että olet löytänyt mahtavan ystävän DateMe:n kautta, ehkäpä jopa tulevan kumppanisi, sinun pitäisi tavata hänet vasta kun olet valmis. Sinulla ei ole velvollisuutta tavata ketään henkilökohtaisesti, huolimatta siitä, kuinka intiimi online-suhteenne on. Odota, kunnes tunnet olosi turvalliseksi, sinulla on tarpeeksi tietoa hänestä ja toivotte molemmat tapaavanne henkilökohtaisesti.

Informoi ystävää tai perheenjäsentäKun olet päättänyt tavata nettideittisi henkilökohtaisesti, on parasta antaa jonkun tietää tulevasta tapaamisesta. Kerro ystävällesi tai perheenjäsenellesi kenet tapaat, missä ja milloin palaat.

Ota ystävä mukaanNettideittisi tapaamisesta johtuvaa hermostumista voi lieventää ystävän mukaan ottaminen treffeille. Ystävän mukana oleminen voi myös olla hyvä idea, jos tapaatte suuressa porukassa, joista et tunne ketään. Näin voitte pitää silmällä toisianne tai jos treffit menevät huonosti, ystäväsi voi pitää sinulle seuraa. Jos tapaat nettideittisi intiimimmässä ympäristössä (kahdenkeskinen tapaaminen), voit silti pyytää ystäväsi/ystäviäsi mukaan, mutta he voivat istua erillisessä pöydässä. Silloin voit rentoutua, jutella ja keskittyä deittiisi, mutta silti sinulla on ystävä lähellä.

Tavatkaa turvallisessa ja julkisessa paikassaHyvä, romanttinen, kotitekoinen ruoka kuulostaa hienolta, muta säästä tämä myöhempään. Ensimmäinen tapaamisenne kasvokkain pitäisi tapahtua epävirallisessa, rennossa ja julkisessa paikassa. Tapaaminen kahvilla tai kevyellä aterialla on hyvä. Elokuviin meneminen on hauskaa, mutta on parempi valita joku sellainen paikka, jossa voitte jutella ja tutustua paremmin.

Juo kohtuullisestiJos päätätte tavata baarissa ensimmäisillä treffeillä, juo kohtuullisesti, sillä se saattaa vaikuttaa arvostelukykyysi. Älä koskaan jätä juomaasi tai ruokaasi vartioimatta. Jos olet juuri tutustumassa deittiisi, on parempi olla käyttämättä alkoholia tai vain pieniä määriä. Deittisi ei ehkä ole ilahtunut alkoholin nauttimisesta ensimmäisillä treffeillä ja sinun tulisi kunnioittaa hänen päätöstä ja tarjoutua juomaan alkoholittomia juomia. Vaihtoehtoja on monia: tee, mehu, frappucino, cappuccino, mocca, latte.....mitä tahansa sydämesi halajaa. Niin kauan kun olette molemmat rentoutuneita, tunnette ololle mukavaksi ja turvalliseksi, kaikki menee hienosti!

Ole varovainen ja tarkkaavainenOle vastuuntuntoinen, kun tapaat uusia ihmisiä. Kiinnitä huomiota siihen, mitä deittisi kirjoittaa/kertoo sinulle. Jos deittisi ei ole mielestäsi sinulle rehellinen, lopeta yhteydenpito. On tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi. Jos deittisi välttelee vastaamasta suoriin kysymyksiin iästä tai siviilisäädystä, sinulla on oikeus lopettaa yhteydenpito. Rakkaus ja parisuhde ovat ihania asioita, mutta pidä varasi äläkä anna romanssin sumentaa arvostelukykyäsi. Luota intuitioosi. Älä aloita intiimisuhdetta liian aikaisin. Jos yhteisesti päätätte kulkea tätä tietä, ole fiksu ja suojaa itsesi.
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)