Ideoita ensimmäisille treffeille

Ideoita ensimmäisille treffeille
Olet valmistautumassa ensimmäisille treffeillesi uuden deittisi kanssa. Olipa sinulla sitten valmis idea tai mietit paniikissa mitä tehdä treffeillä, DateMe – tiimi on valmiina auttamaan.

Hyvillä ensimmäisillä treffeillä pitäisi pystyä keskustelemaan deitin kanssa ilman, ettei sinulla ole painetta puhua koko aikaa. Voit aina valita perinteisen illallisen ja/tai mennä elokuviin, mutta meidän ehdotukset ovat hieman erilaisia ja saat joitakin ideoita täydellisistä treffeistä, joissa on tilaa keskustelulle sekä hauskoille ”häiriötekijöille” . Tsekkaa ehdotuksemme!
KeilausPerinteinen, mutta hyvä. Oletpa sitten keilauksen ammattilainen tai et ole aikaisemmin kokeillut, tämä idea on loistava monista syistä. Stressaamaton ympäristö, joten sinä ja deittisi voitte rentoutua ja tuntea olonne mukavaksi, mikä on erittäin tärkeää ensimmäisillä treffeillä.
Laita keilakengät jalkaan ja pidä hauskaa!

BrunssiVaihtoehto illalliselle, brunssi voi olla juuri täydellinen vaihtoehto sinulle! Brunssi on rennompi vaihtoehto illalliselle, joka voi monen mielestä olla stressaava tilaisuus. Brunssilla voit nauttia illallisen eduista hauskemmalla ja rennommalla tavalla. Brunssi voi kestää juuri niin kauan kuin haluat ja sinulle jää loppupäivä aikaa suunnitella muita aktiviteetteja.

Live – esiintyminenOlkoon se sitten lempiyhtyeesi, teatteri tai stan-up esitys, live – tapahtuma on yksi suosikeistamme ensimmäisille treffeille. Sinun tulee kuitenkin tietää tarpeeksi deittisi mausta ennen tämän vaihtoehdon valintaa. Jos deittisi ei pidä tekno-musiikista, kannattaa ehkä valita joku toinen vaihtoehto. Sinun tulisi aina suunnitella treffit niin, että teille jää mahdollisuus myös jutella samalla kun nautitte esityksestä.

Akvaario/eläintarhaTiedämme, että tämä kuulostaa joltain sellaiselta, jota lapset haluaisivat tehdä, mutta akvaariot/eläintarhat ovat täydellisiä paikkoja ensimmäisille treffeille. Teillä on mahdollisuus jutella rauhassa ja luonto on täydellinen keskustelunaihe mahdollisissa kiusallisissa tilanteissa.

PiknikKun otat sään huomioon, piknik on mahtava idea tavata deittisi. Sinun tulee vain valita kiva paikka, hankkia hieman ruokaa ja nauttia deitistäsi. Piknik on sekä romantikoille että ulkoilmaihmisille, jotka nauttivat luonnosta.

KokkauskurssiTämä idea on tullut viime vuosina erittäin suosituksi. Se mahdollistaa keskustelun ja partnerit oppivat tuntemaan toisensa samalla kun heillä on yhteinen päämäärä. Kun olette lopettaneet, teillä on jopa mahdollisuus syödä yhdessä! Varmista vain deittisi ruokamieltymykset etukäteen.

MikroautoiluSopii erityisesti niille, joilla on nuori mieli. Mikä voisi olla hauskempaa kuin ajaa kilpaa pienellä autolla!
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)