Hauskoja tarinoita treffeistä

Hauskoja tarinoita treffeistä
Oletko hermostunut tulevista treffeistäsi vai haluatko vain lukea joitakin hauskoja kertomuksia, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi todella onnelliseksi, koska olet sinkku? DateMe – tiimi on kerännyt joitakin suosikki tarinoitamme treffeistä, niin hyviä kuin huonoja kokemuksia. Lue ja saa hyvät naurut!
Huffington Postilla on kokoelma hauskoista nettitreffi – tarinoista. Voit lukea ne kaikki seuraamalla alla olevaa linkkiä.

Näyttää siltä, etteivät vain miehet ole hieman outoja treffeillä. AskMen Magazine on julkaissut listan huonoiommista treffitarinoista, joille saat nauraa. Lue heidän top 10 klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Jos haluat kokoelman lyhyistä, mutta uskomattoman hauskoista tarinoista, meillä on täydellinen valinta sinulle. Haluamme varoittaa, jotkut tarinat menevät hauskasta outoon ja jopa kerta kaikkiaan uskomattomaan! Klikkaa linkkiä.

Tällä sivulla on hauskoja ja kamalia treffitarinoita lukijoilta ympäri maailmaa:

Linkkiä

Marie Clairella on paras tarinakokoelma huonoimmista treffeistä ikinä. Huonoista kamaliin ja vielä kamalampiin, sinun täytyy lukea ne uskoaksesi:

Marie Clairella

Jos haluat nähdä hauskan videon molempien osapuolten näkökulmasta, täältä löytyy. Tämä loistava ja hauska video näyttää kahdet treffit molempien, naisen ja miehen, näkökulmasta...hillittömillä lopputuloksilla!

Linkkiä
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)