Tapoja, joita naiset vihaavat

Tapoja, joita naiset vihaavat
Rakas miespuolinen henkilö, tämä on sinulle....pääasiassa. Emme väitä, että naisilla ei ole ärsyttäviä tapoja, sanomme vain, että miehillä on niitä huomattavasti enemmän! Kun olet parisuhteessa, ei kannata tulla liian ”sinuiksi” oman käyttäytymisen suhteen. Seuraavassa listassa on naisten mielestä kaikkein ärsyttävimmät tavat ja teidän miesten täytyy välittömästi lopettaa ne...heti!
Jättää sotkua jokapuolelleOli sitten kyseessä vessassa käynnin jälkeen sinne jätetty sotku, ei tiskata tiskejä tai työprojektin levittäminen ympäriinsä, miehillä on tapana jättää kaikenlaisia tavaroita jälkeensä mihin ikinä he menevätkin. Miehet, tämän täytyy loppua. Emme väitä, että naiset olisivat yhtään parempia tämän suhteen. Itse asiassa, he ovat todella sotkuisia, mutta yritä siivota jälkesi. Saat pinnoja pitämällä asunnon puhtaampana.

Intiimialueiden kosketteluÄlä huoli, henkilökohtaiset ”paikkasi” eivät ole karanneet minnekään, joten lopeta niiden tarkastaminen joka viiden minuutin välein! Jos sinun täytyy raapia ja raaputtaa, tee se hienovaraisesti. Naiset tekevät samoja asioita, mutta yksityisesti. Sinun pitäisi tehdä näin myös.

Röyhtäily ja piereskelyVoi tätä parisuhteen ihanuutta. Hei miehet, kaikkien täytyy joskus päästellä kaasuja, mutta älä tee sitä meidän edessä, ellei ole ehdottoman välttämätöntä. Mene vessaan tai parvekkeelle! Mitä tulee röyhtäilyyn, tiedämme, että ruoka oli herkullista, mutta on myös muita tapoja osoittaa, että ruoka maistui. Pidä röyhtäily minimissä ja älä tee sitä vitsinä.

Valikoiva kuuloMikä on valikoivan kuulon funktio? Rakastamme teitä miehet, mutta näyttää siltä, että nainen saa miehen huomion ainoastaan kun tietyt sanat lausutaan: alkoholi, ruoka, seksi ja urheilu. Okei, naisilla on tapana puhua tunteistaan, mutta tiedätkö mitä? Joskus kannattaa kuunnella. Kutsu hänen tyttöystävä apuun, jos hän alkaa puhua liikaa, mutta pieni kärsivällisyys palkitaan. Löydä tasapaino ja ole huomaavainen poikaystävä!

Pienten asioiden huomaaminenKiinnitä enemmän huomiota elämäsi naisiin. Pienten asioiden huomioiminen, kuten uusi hiustyyli tai uusi mekko, tai kysy miten työpäivä meni ja saat paljon pinnoja siitä. Vilpitön kohteliaisuus silloin tällöin ja saatat olla täydellinen poikaystävä!

Vaeltavat silmätYmmärrämme sen. Se on teillä verissä katsoa naisia. Meistä on myös kiva katsoa naisia kireissä farkuissa kauppajonossa, mutta emme tuijota heitä 10 minuuttia. Vilkaisu silloin tällöin on okei, mutta jokaista ohikulkevaa naista tuijottaminen ei ole.

Jos jostain syystä sinulla on jotain selitettävää tyttöystävällesi, täällä on muutamia loistavia tapoja sovitella mitä ikinä teitkin väärin. Itsetehty lahja on täydellinen tapa osoittaa elämäsi naiselle, että välität hänestä. Tietenkin, mikään ei ole seksikkäämpää kuin mies joka tietää kuinka tehdä asioita. Kurkkaa muutamia ideoita alhaalta:

Link
Lisää suosikkeihin
Poista suosikeista
Luo ILMAINEN profiili tänään!
Löydä rakkaus ensimmäisellä klikkauksella. Yli 40 000 sinkkua odottaa sinua ;)