Dateme.fi

Dateme.fi löytää täydellisen partnerin onnistuneelle deitille!

Perinteisillä deittaussivustoilla sinkut odottavat monta kuukautta ja kirjoittelevat pitkiä kirjeitä toisilleen - sitten he tapaavat ja huomaavat, että he eivät sovi toisilleen lainkaan ja että toinen henkilö ei ollutkaan hän, josta oli unelmoinut. Me olemme Dateme.fi:llä löytäneet ratkaisun.

Dateme.fi on täynnä tuhansia sinkkuja, joiden joukosta löydät täydellisen partnerin.

- Täällä parhaimmat kontaktit luodaan uuden teknologian avulla.


Dateme.fi:llä kaiken keskellä on mielipiteet ja elämänarvot

Monella sinkulla on vaikeuksia välittää kuvaa itsestään ja he kirjoittavat näin ollen toivottoman profiilikuvauksen, johon kukaan ei jaksa vastata. Dateme.fi:ssä kaikki on erilaista. Täällä sinun on ilmaistava mielipiteesi kysymyksiimme ja vastauksesi avulla hakukone löytää juuri hänet, tai heidät, jotka sopivat parhaiten yhteen profiilisi kanssa.

Kun järjestelmämme löytää vaatimuksiasi vastaavan profiilin, sinulle ilmoitetaan siitä automaattisesti

Naisten kehittämä tekniikka

Dateme.fi:ssä määritellään näkemyksiä laajan deittikyselyn avulla. Esim. "Haluan asua suurkaupungissa" tai "Haluan lisää lapsia". Jokaisen toteamuksen alla on vierityspalkki, jota siirretään kursorin avulla siihen kohtaan, joka parhaiten vastaa omaa näkemystä tai mielipidettä toteamusta kohtaan. Tämä mitataan prosenteissa, jonka jälkeen hakukone etsii käsiinsä ne profiilit, jotka parhaiten vastaavat omaa profiilia.

Yhtiö Dateme.fi:n takana

Dateme.fi, Dateme.fi:n emoyhtiö, perustettiin vuonna 2005. Perustajajäsenet olivat tuolloin Kira Linderoth ja Marianne Hauge Jørgensen. Tänään kotisiuva luotsaa Dateme.fi ApS, jolla on konttori Tanskan Aalborgissa.

Dateme.fi ApS

Adelgade 12, 1
9000 Aalborg, Tanska
CVR: 33872801
support.dateme.fi

Dateme.fi Dateme.fi Dateme.fi Dateme.fi

Luo ILMAINEN profiili tänään!

Löydä rakkaus heti ensiklikkauksella, 40 000 sinkkua odottaa sinua :)

Olen:
Ja etsin: